BOMBA nopții! Dragnea și Tăriceanu negociază intens o vizită în Rusia, în ianuarie!

BOMBA nopții! Dragnea și Tăriceanu negociază intens o vizită în Rusia, în ianuarie!

Dragnea și Tăriceanu negociază intens o vizită în Rusia în ianuarie! La invitația președintelui Dumei de stat, Viaceslav Volodin, spun surse din anturajul șefului Senatului. Și, probabil, cu sprijinul amicului lui Tăriceanu, Serghei Narîşkin. Actualul șef al Serviciului rus de informaţii externe. Trebuie amintit că Narîşkin a fost la București, chiar în Parlamentul României, acum doi ani, în noiembrie 2015, deși avea interdicție de a intra în spațiul UE! Cine l-a invitat? Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu. Însă și un alt personaj, Moshe Kantor, președintele Congresului Evreiesc Mondial, cel care i-a înmânat lui Dragnea în 2016 „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European, bun amic cu Putin, lucrează la această vizită.

În vârstă de 61 de ani, Serghei Narîşkin şi-a început activitatea publică în anii 80, când a lucrat la ambasada URSS din Belgia. În anii 90, după destrămarea URSS, a lucrat la primăria din Sankt Petersburg, în exact aceaşi perioadă în care Vladimir Putin era viceprimar acolo.

După ce Vladimir Putin a ajuns la Kremlin, Serghei Narîşkin a intrat în cercurile politice înalte de la Moscova. A fost, pe rând, şef al administraţiei prezidenţiale ruse, şef al televiziunii de stat, ministru şi, din 2011, preşedinte al Camerei inferioare a Parlamentului rus. Cu Vladimir Putin se ştie anii 70. Atunci, au fost colegi la un curs de perfecționare al KGB.


Tăriceanu și Narâșkin




Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...