BOMBA nopții! Mihai Tudose este colonel SRI! Dezvăluirile unui ziarist!

BOMBA nopții! Mihai Tudose este colonel SRI! Dezvăluirile unui ziarist!

Bomba nopții! Patrick Andre de Hillerin, actual director al unui ziar din Tulcea și fost angajat la Cațavencii, reacționează pe Facebook, susținând că Mihai Tudose este colonel SRI! 

Postarea lui Hillerin:

„Mă enervez. Nu pressone, citată copios, a dat primele indicii despre neregulile din CV-ul lui Tudose și din declarația lui de avere. Ci eu. E OK, sun obișnuit să nu fiu citat. Mai ales că acuzațiile mele sunt mai complete și mai grave.
Mai mult, eu merg mai departe și susțin, în continuare, fără teamă de dezmințirile ANI MV sau ale lui Tudose, că desemnatul premier a avut grad în SRI. Cel puțin locotenent-colonel.
Cei care mă știu, fie și de la distanță, ca ziarist, de 27 de ani sau de mai puțin, știu că nu difuzez informații false.
Nu sunt nici teoretician al conspirației, iar articolele mele stau dovadă că ceea ce am scris, chiar dacă a fost, uneori, cu luni sau ani înainte ca informația să devină mainstream, a fost adevărat.
Așa că, insist: Premierul României, în cazul în care va fi Tudose, este ofițer SRI.
Mulțumesc.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…