BOMBA nopții! PSD anunță că Diaspora va fi ELIMINATĂ din procesul de vot din România! Cine a făcut anunțul

BOMBA nopții! PSD anunță că Diaspora va fi ELIMINATĂ din procesul de vot din România! Cine a făcut anunțul

BOMBA nopții! PSD anunță că Diaspora va fi ELIMINATĂ din procesul de vot din România! Cine a făcut anunțul. Olguța Vasilescu, propusă de PSD la Ministerul Dezvoltării în locul lui Paul Stănescu, a declarat, marți seară, la Antena 3, că în țară nu mai sunt de mult 19 milioane de români, pentru că sunt plecați la muncă în străinătate și că, de aceea, e „absolut obligatoriu“ ca anul viitor să fie făcut un nou recensământ al populației, necesar pentru stabilirea cvorumului la referendumuri. „Ei sunt plecați și noi îi numărăm aici“, a spus Olguța Vasilescu, dând de înțeles că românii din diaspora ar putea fi excluși din cvorum.

Olguța Vasilescu a mai susținut că președintele Klaus Iohannis „vrea să provoace suspendarea“ sa. „Nu cred că e cazul să îi facem această plăcere, sperând că astfel ar crește în sondaje“, a adăugat ea.

De altfel, Vasilescu a spus că sunt probleme și în privința cvorumului, dacă s-ar organiza un referendum. Fostul ministru al Muncii spune că mulți români au plecat la muncă în străinătate.

„Nu mai sunt fizic oameni aici în România, sunt plecați la muncă în străinătate, iar noi îi numărăm aici. E obligatoriu să avem un recensământ anul viitor”, a declarat Vasilescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...