BOMBA nopții! Surse: Autoritățile negociază aducerea din Israel a lui Elan Schwartzenberg. Codruț Marta a fost asasinat. Criminalii, deja identificați

BOMBA nopții! Surse: Autoritățile negociază aducerea din Israel a lui Elan Schwartzenberg. Codruț Marta a fost asasinat. Criminalii, deja identificați

Autoritățile de la București poartă negocieri pentru aducerea din Israel a lui Elan Schwartzenberg, informează B1 TV, potrivit unor surse. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii ”Dosar de Politician”, prezentată de Silviu Mănăstire. 

Codruț Marta a fost asasinat. Criminalii, deja identificați

În plus, jurnaliștii de la B1 TV anunță că au surse conform cărora Codruț Marta, fostul adjunct al lui Sorin Blejnar, dat dispărut, ar fi fost asasinat, iar autoritățile au indentificat cine sunt criminalii. Codruț Marta a dispărut la data de 21 mai 2012, în condițiile în care familia lui știa că a doua zi, 22 mai, urma să plece din țară.

Curtea de Apel București a decis în iunie 2016 punerea lui Elan Schwartzenberg sub urmărire internațională. El este acuzat că a intermediat mita dintre frații Mazăre și omul de afaceri Avraham Morgenstern.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...