BOMBA nopții! Teodorovici, atacuri INCENDIARE la Dragnea! El este noul consilier al lui Tudose! A început RĂZBOIUL? VIDEO

BOMBA nopții! Teodorovici, atacuri INCENDIARE la Dragnea! El este noul consilier al lui Tudose! A început RĂZBOIUL? VIDEO

A început războiul? Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe și, mai nou, consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, l-a atacat pe Dragnea pe toate fronturile la Digi 24, joi seara! Începând cu impozitul suplimentar pe venituri(taxa de solidaritate) și terminând cu construcția unui stadion de fotbal la Alexandria în valoare de 12 milioane de euro. „Nu se justifică”, a spus Teodorovici, întrebat despre alocarea fondurilor, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Mai mult, a spus că va vorbi cu premierul Grindeanu, din partea căruia a dat de înțeles că este mandatat să facă aceste declarații, ca Programul de guvernare recent votat în Parlament să fie rescris în forma sa valabilă, cu „inovațiile” scoase din text!

„Curând vom plăti foarte multe amenzi, apă, canal, deșeuri, sunt zeci de miliarde de euro. Există o nota de informare la nivelul Guvernului făcută de mine în 2015 cu Ministerul Mediului, unde arătam că sunt vreo 30 de miliarde de euro pe care România ar putea să le plătească pe neconformare pe apă, canal și deșeuri. Să facem lucrurile acestea și apoi facem și stadioane”, a mai declarat Eugen Teodorovici.

Înregistrea emisiunii de la  Digi24 :

Ministerul Dezvoltării, condus de sluga Sevil Shhaideh, a publicat în dezbatere publică două Hotărâri de Guvern care prevăd aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru un stadion la Alexandria, judeţul Telorman. Investiţia depăşeşte 12 milioane de euro. 

Investiţia în stadionul de la Alexandria este de 55,7 milioane de lei (12,2 milioane de euro), care va fi derulată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI). Contribuţia municipalităţii din oraş va fi de doar 1,38 milioane de lei (puţin peste 300.000 de euro).



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”