BOMBA nopții! Tudose rămâne! Shhaideh, Plumb și Cuc au demisionat! Ședința CExn se reia vineri la ora 14! Circul continuă! VIDEO

BOMBA nopții! Tudose rămâne! Shhaideh, Plumb și Cuc au demisionat! Ședința CExn se reia vineri la ora 14! Circul continuă! VIDEO

Shhaideh, Plumb și Cuc au demisionat! Tudose rămâne! Miniștrii pleacă! Ședința CExn se reia vineri la ora 14! Circul continuă! Și Dragnea și Tudose au mințit cu nerușinare la sfârșit. Imbecilul de Tudose a spus că cele două, Shhaideh și Plumb, s-au dus la el și au vrut să demisioneze în momentul în care au fost citate la DNA. Și că el le-a rugat să n-o facă! Ce dobitoc! Nici măcar nu i-au spus și lui Plumb ce vrea să mintă ca să le facă eroine. Întrebată la plecare, Plumb habar n-avea!!!

Declaratii Dragnea: 

Cele doua colege, Sevul Shhaideh si Rovana Plumb, si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte.

Sevil Shhaideh a zis ca ea si familia ei nu mai poate duce aceasta presiune infernala. Rovana este in aceeasi situatie.

Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. E un tanar extraordinar. Ne-a prezentat azi cum a gasit ministerul si cat de multe a facut.

Daca Cuc ar fi gasit ministerul asa cum il va gasi cel care va veni dupa el, atunci lucrurile in Romania ar fi stat altfel.

PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid al tarii, asa cum se incearca, ar putea duce si la destabilizarea Romaniei.

Eu am o parere buna despre Mihai Tudose. Poate am gresit eu mai mult si el mai putin in aceasta perioada, poate a gresit el mai mult si eu mai putin, dar nu mai putem repeta ce s-a intamplat in aceasta seara.

Eu imi asum ca am comunicat mai prost in aceasta perioada.

Sa nu isi imagineze insa vreo institutie ca poate dicta PSD-ului cum sa guverneze.

Maine o sa avem din nou Comitet Executiv national ca sa discutam despre inlocuitori.

Declaratii Tudose:

Sevil Shhaideh nu mai rezista presiunii. Din decembrie o duce tot asa.

Eu am anuntat ca imi dau demisia daca partidul mi-o cere, dar nu a fost o presiune. Eu imi pot da demisia oricand cand partidul mi-o cere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...