BOMBA nopții! Un țucălar PSD numit de Proasta României într-o funcție-cheie în MAE! Tatăl țucălarului este șeful oficiosului PSD din Dolj, fostul oficios al PCR!

BOMBA nopții! Un țucălar PSD numit de Proasta României într-o funcție-cheie în MAE! Tatăl țucălarului este șeful oficiosului PSD din Dolj, fostul oficios al PCR!

Lucruri incredibile se întâmplă, oameni buni! Sub ochii noștri indiferenți! Un țucălar PSD numit de Proasta României într-o funcție-cheie în MAE! Tatăl țucălarului este șeful oficiosului PSD din Dolj, fostul oficios al PCR!  Fostul agent guvernamental, Răzvan Horaţiu Radu, a câştigat mai multe procese cu mize majore. Astfel, în 2017, Tribunalul Uniunii Europene a anulat o decizie a Comisiei Europene care ar fi adus României un prejudiciu de 128 de milioane de euro!!!

România va fi reprezentată de acum înainte, la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, de un nou agent guvernamental, potrivit unor decizii semnate de premierul Viorica Dăncilă și publicate miercuri în Monitorul Oficial. Dăncilă a semnat o decizie de eliberare din funcție a lui Răzvan-Horațiu Radu, magistrat de carieră, cel care a fost până acum agent guvernamental, în locul său fiind numit Costin-Radu Canțăr. Acesta va avea rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Noul agent guvernamental este din Craiova și a profesat ca avocat în perioada 2011-2013, fiind suspendat la cerere de către Baroul Dolj. Pentru că a fost „înfipt” de partid la Consiliul Concurenței Dolj, conform declarației de avere din 2014. Asta după ce trăise din sinecurile date în diverse consilii de administrație de CJ Dolj controlat de PSD! Este fiul lui Mircea Canțăr, care conduce oficiosul PSD Dolj, Cuvântul Libertății, fostul Înainte, oficiosul PCR Dolj. Mircea Canţăr editează ziarul “Cuvântul Libertăţii” din Craiova, o publicaţie apropiată PSD şi, mai ales, cuplului de politicieni care conduc PSD Dolj, Lia Olguţa Vasilescu – Claudiu Manda. De altfel, ziarul este abonat la contracte finanţate de autorităţile locale din bani publici, potrivit declaraţiei de interese.

Mama lui Costin-Radu Canțăr a fost judecătoare. El s-a remarcat prin cel mai slab punctaj obținut la Universitatea din Craiova, în cadrul Facultății de Drept, la acordarea burselor doctorale!!!

Canțăr are doar 32 de ani.

În 2016 a participat la un concurs al Ministerului Afacerilor Externe de admitere în Corpul diplomatic şi consular al României, însă a fost respins la testul grilă. Rezultatul a fost menținut și după contestație.

Canțăr este la numărul 18:

Însă acest lucru nu-l împiedică să aibă acum rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Va reprezenta România la Curtea de Justiție a UE, la Tribunalul UE și Curtea de Justiție a Asociației Europene a Liberului Schimb!!!

Voi realizați despre ce vorbim?



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”