BOMBA serii! Dragnea agită iar Referendumul pe familie de teama Referendumului pe justiție al președintelui!

BOMBA serii! Dragnea agită iar Referendumul pe familie de teama Referendumului pe justiție al președintelui!

Dragnea agită iar Referendumul pe familie de teama Referendumului pe justiție al președintelui! Bine, familia tradițională. Adică familia alcătuită dintr-un șef PSD și-o amantă secretară sau cea dintre un episcop și-un seminarist de la țară!

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunţat sâmbătă, în deschiderea Comitetului Executiv Naţional al partidului, că există intenţia ca în această toamnă să fie organizat referendumul de modificare a Constituţiei pe tema familiei. Legea referendumului se află printre priorităţile legislative ale parlamentarilor social-democraţi, care s-au reunit anterior CExN al PSD, tot la Mamaia.

"Legea referendumului, cu precizarea că săptămâna viitoare va trebui sa fie avizată în comisie şi adoptat raportul pentru ca la votul final următor să o adoptăm. Este o lege pe care trebuie sa o adoptăm repede, ea fiind necesară pentru a intra la vot final în Senat legea de modificare a Constituţiei cu privire la definirea familiei. Ştiţi că avem un angajament in acest sens, intenţia noastră este ca in această toamnă să ajungem că organizăm referendumul de modificare a Constituţiei pe tema familiei", a declarat Dragnea.

Comisarul.ro a dezvăluit în premieră că președintele Iohannis a declanșat consultări asupra oportunității declanșării Referendumului pe justiție în această toamnă.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...