„BOMBA” serii! SRI a descoperit un spion rus care primește pensie și o serie de beneficii de la statul român!

„BOMBA” serii! SRI a descoperit un spion rus care primește pensie și o serie de beneficii de la statul român!

SRI-ul a descoperit un spion rus care primește pensie și o serie de beneficii de la statul român! Anunt voalat dar socant facut azi de SRI! Conform acestuia, un spion rus care activeaza pe teritoriul Romaniei de cel putin 30 de ani, primeste azi o pensie de aprox. 10 000 lei, plus casa de la stat, plus multe alte beneficii, asta in timp ce statul rus nu cheltuie nici macar o  copeica pe intretinerea sa!, „dezvăluie”  Ponturifierbinti.com .

Conform aceluiasi raport scurs in presa, spionul, a carui identitate nu a fost insa dezvaluita, a adus mari deservicii Romaniei nu doar in perioada de maxima activitate ci si dupa, prin reteaua de crima organizata pe care a avut grija sa o creeze in jurul sau si care inca mai este activa si in ziua de azi.

In acea vreme Rusia nici nu avea nevoie sa trimita spioni sub acoperire care sa fotografieze obiectivele strategice ale Romaniei, lista actualizata a acestora era trimisa in fiecare an la Moscova, pe canalele oficiale de comunicare, de batranul de mai sus.

Cu toate acestea, departe de a fi declarat indezirabil, spionul imbatranit in rele are inca mai are destui sustinatori in Romania care, la o adica, sunt gata si acum sa il voteze in procente absolut colosale.

Din fericire, conform acelorasi surse, activitatea informationala a batranului spion sovietic se reduce azi la culegerea de informatii despre cele mai avantajoase locuri de veci din capitala, asteptandu-se din clipa in clipa sa fie tras pe linie moarta…


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...