„Bomba“ serii în sportul mondial: Messi, suspendat de PSG. Culisele unei situații explozive

„Bomba“ serii în sportul mondial: Messi, suspendat de PSG. Culisele unei situații explozive

S-a tot vehiculat, în ultima perioadă, că Lionel Messi (35 de ani) e pe picior de plecare de la Paris Saint-Germain. Acum, avem și confirmarea că „divorțul“ e iminent, la doi ani după ce campionul mondial a ajuns în Franța.

În primul rând, contractul lui Messi expiră pe data de 30 iunie 2023. Argentinianul a refuzat până acum prelungirea și, la ce se întâmplă, nici nu va mai face vreun pas, în acest sens. Pentru că PSG tocmai l-a suspendat pe Messi pentru două săptămâni! Motivul? O călătorie neaprobată de club în Arabia Saudită, țară pe care Leo o reprezintă în calitate de ambasador al turismului.

În acest sezon, Messi a adunat 37 de meciuri, 20 de goluri și 19 pase de gol, la PSG. De când a ajuns la formația pariziană, argentinianul a câștigat un titlu cu PSG, plus o Supercupă a Franței.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...