BOMBA zilei! Dragnea mută TelDrum pe numele băiatului? O nouă dezvăluire

BOMBA zilei! Dragnea mută TelDrum pe numele băiatului? O nouă dezvăluire

Dragnea mută TelDrum pe numele băiatului?  Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, implicat în afaceri cu creșterea porcilor și cu pantofi de lux și retras recent din business-ul cu restaurante, lansează o nouă afacere, intrând pe piața imobiliară. Împreună cu Ilie Dragne, administratorul fermei Salcia din Teleorman, a înființat o firmă, cu sediul social în București, care se va ocupa cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, anunță  Profit.ro .

Valentin Dragnea controlează ferma Salcia, la care procurorii DNA au efectuat, în vara anului trecut, percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. În același timp, el este implicat, prin această firmă, și în afacerea cu pantofi de lux marca Ștefan Burdea.

În primăvara anului trecut, fostul aghiotant al liderului PSD, Adrian Mlădinoiu, s-a retras din firma de pantofi de lux marca Ștefan Burdea, unde deținea 20% din capitalul social, el fiind numit atunci în postul de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului. Participația sa a fost preluată în mod egal de ceilalți asociați, respectiv Pantofi Lux Ștefan SRL și ferma Salcia din Teleorman.

Tot în primăvară, Valentin Dragnea s-a retras din acționariatul firmei Briza Dunării Events din Teleorman, care operează restaurantul cu plajă Briza Dunării deschis în urmă cu patru ani în apropiere de Turnu Măgurele, pe malul Dunării.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...