BOMBA zilei! Louis Freeh, fostul director FBI care îl apără acum pe Puiu Popoviciu, a fost angajat în trecut și de Beny Steinmetz, șeful Filierei Evreiești

BOMBA zilei! Louis Freeh, fostul director FBI care îl apără acum pe Puiu Popoviciu, a fost angajat în trecut și de Beny Steinmetz, șeful Filierei Evreiești

Bomba zilei! Louis Freeh, fostul director FBI ce a devenit recent avocatul lui Puiu Popoviciu, a fost angajat in trecut si de miliardarul Beny Steinmetz, retinut luni in Israel pentru acuzatii privind afacerile sale din Romania, dezvăluie  HotNews.ro .

Publicatia The Intercept scria in ianuarie 2015 ca firma lui Freeh a ajutat la coordonarea apararii miliardarului israelian Beny Steinmetz, investigat pe trei continente pentru mitele platite pentru a obtine actiuni la o companie miniera din Guinea.

Publicatia Bloomberg a scris si ea ca Steinmetz a angajat o echipa de avocati “de vis", printre care firma lui Freeh si firma de avocatura a fostului senator Joe Lieberman.

Potrivit surselor The Intercept, rolul firmei lui Freeh era sa sa realizeze o investigatie interna in interiorul companiei BSGR, controlata de Steinmetz, pentru a vedea daca daca Steimetz a stiut de mitele platite.

O informatie similara a fost publicata si de Economist in decembrie 2014.

Puiu Popoviciu l-a angajat ca avocat pe fostul director FBI Louis Freeh, care afirma, saptamana trecuta, intr-un comunicat, ca este "profund dezamagit" de decizia Inaltei Curti din Romania de a-l condamna pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare, o sentinta care "nu este sustinuta nici de fapte nici de lege".

Arestarea lui Beny Steinmetz in Israel are legatura cu faptul ca este acuzat de spalare de bani in Romania, a declarat un anchetator in fata instantei, potrivit unui articol de marti al ziarului israelian Haaretz.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență