BOMBA zilei! Tudose, ATAC ȚINTIT la Dragnea! Control la PUȘCULIȚA Infractorului! Se pare că procurorii grăbesc lucrurile!

BOMBA zilei! Tudose, ATAC ȚINTIT la Dragnea! Control la PUȘCULIȚA Infractorului! Se pare că procurorii grăbesc lucrurile!

Se pare că procurorii grăbesc lucrurile! Pe speța Dragnea. Iar Tudose dă semnale tot mai clare de preluare a controlului. După ce vineri în baronate de importanță zero s-au înlocuit inspectorii școlari generali, Tudose a fost duminică la Guvern pentru a da noi ordine de luptă! Corpul de control al premierului va incepe luni verificari la doua companii-mamut controlate de stat: Tarom si Compania Nationala de Investitii, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale. Tarom inregistreaza pierderi majore an de an, Tudose certandu-l vineri pe ministrul Transporturilor pe aceasta tema. CNI, compania care imparte bani de la stat catre baronii locali, e controlata de ministrul Sevil Shhaideh, mana dreapta a lui Liviu Dragnea.

Activitatea CNI a fost deseori criticata pe motiv ca finanteaza proiecte inutile sau supraevaluate in teritoriu. Ultimele obiective criticate vehement sunt stadioanele de la Alexandria si Turnu Magurele, fiefurile lui Dragnea, orase cu echipe de fotbal cu performanta zero.

Daca la Tarom e evident motivul controlului, data fiind situatia financiara a companiei, este clar că la acest moment controlul Corpului de control la Compania Nationala de Investitii este unul politic...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro