BOR a intrat în „branșă”?/„Nu e drog, e cânepă. E făcută cu binecuvântare”

BOR a intrat în „branșă”?/„Nu e drog, e cânepă. E făcută cu binecuvântare”

La intrarea în Salina Praid se vinde ciocolată cu marijuana. Deși au venit să beneficieze de curele cu sare de la Salina Praid, turiștii au făcut coadă să cumpere ciocolată cu marijuana, care se vinde la tarabe alături de icoane.

Turiștii nu au mai ținut cont de distanțarea socială și nici măștile nu erau purtate în interior. De asemenea, aceștia au putut cumpăra de la tarabe, plasate la intrarea în salină, icoane, dar și ciocolată cu marijuana, transmite Antena 3.

Preotul care vinde ciocolată cu marijuana spune că această este făcută cu binecuvântare și are aprobare spre a fi vândută.

”Nu e drog, e cânepă. Această ciocolată nu are mult zahăr, e făcută cu binecuvântare, unsă cu bun-simț, cu dragoste. Este făcută de un părinte din comunz Florești, lângă Cluj”, a spus preotul.

Ciocolata cu canabis, afacerea de succes a unui preot din Cluj

Un preot din Cluj vinde ciocolată cu canabis. Dinu Criste este un preot misionar din județul Cluj, care a pus bazele atelierului „Christe Chocolatier”, în comuna Sâncraiu, în urmă cu patru ani, pentru a produce ciocolată premium cu canabis.

În atelierul său sunt create amestecuri dintre cele mai neobișnuite, printre care ciocolată cu cannabis sau cu foiță de aur.

Ciocolată cu cannabis, cu foiță de aur, lavandă, chilli sau dovleac – în atelierul părintelui Dinu Criste se regăsesc cele mai neașteptate amestecuri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”