Boris Johnson va remania miercuri guvernul britanic

Boris Johnson va remania miercuri guvernul britanic

Premierul britanic Boris Johnson îşi va remania miercuri echipa de miniştri, a declarat miercuri o sursă din Downing Street citată de Reuters şi AFP.

După câştigarea alegerilor din 2019 cu o largă majoritate parlamentară, agenda lui Boris Johnson a fost eclipsată de pandemia de COVID-19.

"Prim-ministrul va numi miniştri în această după-amiază în scopul unirii şi uniformizării întregii ţări", a declarat sursa din Downing Street 10.

"Guvernul trebuie să-şi intensifice eforturile de a livra în chestiunile prioritare pentru popor", a adăugat sursa citată.

Zvonurile privind o posibilă remaniere, precum şi cine ar putea fi vizat, circulă de săptămâni.

Ministrul de finanţe Rishi Sunak a stat alături de Boris Johnson în parlament atunci când acesta a participat la sesiunea săptămânală de întrebări şi răspunsuri, în timp ce ministrul educaţiei, Gavin Williamson, unul dintre cei despre care s-a spus că va fi remaniat, a lipsit din prima bancă, notează Reuters.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”