Botoșani: 12 persoane care vindeau etnobotanice, arestate preventiv

Botoșani: 12 persoane care vindeau etnobotanice, arestate preventiv

Magistrații Tribunalului Botoșani au emis, marți seară, mandate de arestare preventivă pe numele a 12 persoane acuzate de constituirea unui grup infracțional organizat, vânzare de droguri de risc și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Cele 12 persoane au fost reținute, la începutul acestei săptămâni, de procurorii Biroului teritorial Botoșani al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, în urma derulării a zece percheziții la locuințele acestora.

Conform anchetatorilor, persoanele arestate preventiv făceau parte dintr-o grupare infracțională specializată în vânzarea de etnobotanice. Comercializarea avea loc fie la domiciliile suspecților, situate în centrul vechi al municipiului Botoșani, fie pe stradă.

În același dosar, o altă persoană a fost arestată la domiciliu.

AGERPRES/(A — autor: Cristian Lupașcu, editor: Nona Jalbă)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență