Botoşani: 203 persoane întoarse din Italia, izolate la domiciliu pentru prevenirea apariţiei virusului COVID-19

Botoşani: 203 persoane întoarse din Italia, izolate la domiciliu pentru prevenirea apariţiei virusului COVID-19

Peste 200 de botoşăneni întorşi din Italia erau, duminică, izolaţi la domiciliu, pe fondul măsurilor de prevenire a apariţiei virusului COVID-19 la nivelul judeţului Botoşani, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Teodor Ferariu.

Potrivit sursei citate, cele 203 persoane izolate s-au întors din regiunile italiene în care a fost declarată epidemie de coronavirus.

"În această cifră de 203 persoane sunt incluşi şi cei care fac parte din familia celor suspectaţi că ar fi putut contacta virusul", a afirmat Ferariu.

Acesta susţine că persoanele vizate de măsurile de izolare la domiciliu sunt din localităţi diferite, însă niciuna nu are simptome ale bolii. AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro