Botoșani: A treia zi de proteste împotriva primarului din comuna Corni

Botoșani: A treia zi de proteste împotriva primarului din comuna Corni

Peste 200 de persoane din comuna Corni din județul Botoșani au participat, marți, pentru a treia zi consecutiv, la o acțiune de protest împotriva administrației locale. Localnicii au cerut demisia primarului Dorel Dorneanu, după ce acesta a refuzat să organizeze un festival de datini și obiceiuri care ar fi trebuit să aibă loc, potrivit tradiției, în prima zi a anului.

Manifestanții, însoțiți de jandarmi și polițiști, au parcurs în marș distanțele dintre Primărie și localitatea Sarafinești scandând lozinci împotriva primarului.

"Ne-a făcut de râs primarul. Nu a fost în stare să organizeze obiceiurile de la noi, dar a fost cu formațiile din comună la festivaluri din alte localități", a declarat unul dintre protestatari.

Pe fondul tensiunilor cu sătenii, primarul Dorel Dorneanu a suferit, marți, un puseu de tensiune și a ajuns la Spitalul Județean de Urgențe Mavromati, unde a rămas internat.

AGERPRES/ (A—autor: Cristian Lupașcu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!