Botoşani: Bărbat reţinut de poliţişti după ce a dat foc la un depozit de furaje; prejudiciul - 250.000 de lei

Botoşani: Bărbat reţinut de poliţişti după ce a dat foc la un depozit de furaje; prejudiciul - 250.000 de lei

Un bărbat de 38 de ani, din localitate Şendriceni, a fost reţinut, joi, de poliţişti, după ce ar fi incendiat intenţionat peste 250 de tone de furaje, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, care este acuzat de distrugere, a dat foc furajelor dintr-o gospodărie din satul Carasa - comuna Corlăteni, unde lucra fără forme legale.

"Cu ocazia activităţilor investigative specifice efectuate de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul, pe fondul unui conflict mai vechi, motivat de activităţile desfăşurate şi remuneraţia acordată, în noaptea de 9 spre 10 octombrie 2018, a provocat un incendiu la un depozit de furaje aparţinând persoanei vătămate, în gospodăria căreia a desfăşurat diverse activităţi lucrative", a afirmat Carp.

În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, fiind înregistrate doar pagube materiale. Prejudiciul creat în urma incendiului este estimat la suma de 250.000 de lei.

În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”