Botoşani: Bărbat reţinut după ce a încălcat un ordin de protecţie şi a incendiat acoperişul unei case

Botoşani: Bărbat reţinut după ce a încălcat un ordin de protecţie şi a incendiat acoperişul unei case

Un bărbat care a încălcat un ordin de protecţie şi a incendiat acoperişul casei femeii de care nu avea voie să se apropie a fost reţinut, duminică, de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.4 Dorohoi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, bărbatul de 69 de ani, din comuna Văculeşti, este cercetat pentru violare de domiciliu, distrugere şi nerespectarea ordinului de protecţie.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul ca acesta, în data de 31 iulie a. c., în jurul orelor 22,00, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate, deşi avea un ordin de protecţie care îi interzicea sa se apropie la o distanţă mai mică de 300 de metri faţă de aceasta, şi ar fi distrus, prin incendiere, acoperişul imobilului în care se afla femeia", menţionează sursa citată.

Activităţile specifice au fost desfăşurate în colaborare cu poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dorohoi şi Serviciului de Investigaţi Criminale Botoşani. AGERPRES/ (AS- editor: Anamaria Constantin, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...