Botoșani: Cinci persoane rănite în urma unui accident în care a fost implicat un autoturism din Republica Moldova

Botoșani: Cinci persoane rănite în urma unui accident în care a fost implicat un autoturism din Republica Moldova

Un accident soldat cu rănirea a cinci persoane, printre care și un copil de șase luni, a avut loc, marți dimineață, pe raza localității Guranda din județul Botoșani.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova, care se îndrepta dinspre Vama Stânca spre municipiul Botoșani, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat într-un curbă periculoasă la stânga.

Potrivit ofițerului Ionuț Apostol de la Serviciul Poliției Rutiere Botoșani, accidentul s-a produs ca urmare a vitezei neadaptate la condițiile unui carosabil umed.
La momentul producerii accidentului, în autoturismul cu o capacitate de șapte locuri se aflau șapte persoane, printre care și copilul de șase ani, toți cetățeni ai Republicii Moldova.

Cinci dintre victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

AGERPRES/(A — autor: Cristian Lupașcu, editor: Oana Popescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...