Botoşani: Circulaţie rutieră întreruptă, luni dimineaţă, pe două tronsoane de drumuri judeţene

Botoşani: Circulaţie rutieră întreruptă, luni dimineaţă, pe două tronsoane de drumuri judeţene

Două tronsoane de drumuri judeţene din Botoşani erau închise circulaţiei, luni dimineaţă, ca urmare a căderilor abundente de zăpadă şi a viscolului din cursul zilei de duminică, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Cătălin Gheorghian.

Potrivit acestuia, la ora 9,00, nu erau deschise circulaţiei drumurile judeţene DJ 282, pe o porţiune de patru kilometri, între localitatea Rediu şi limita cu judeţul Iaşi, respectiv DJ 293, pe o porţiune de 14 km, între localităţile Mileanca şi Coţuşca.

"În acest moment, se lucrează cu utilaje pentru a debloca şi cele două tronsoane de drum. Sperăm să o facem în cel mai scurt timp", a afirmat Gheorghian.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani recomandă şoferilor să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic, astfel încât să le fie permisă oprirea în siguranţă, luând în considerare faptul că, în astfel de circumstanţe, distanţa de frânare este mult mai mare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Maria Carp, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea a trei accidente de circulaţie soldate cu pagube materiale, produse pe fondul unui carosabil acoperit cu zăpadă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Așa o fi?

5 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL