Botoşani: O tânără care şi-a ucis copilul nou-născut, condamnată la şase ani şi opt luni de închisoare

Botoşani: O tânără care şi-a ucis copilul nou-născut, condamnată la şase ani şi opt luni de închisoare

O tânără de 20 de ani din judeţul Botoşani care în urmă cu un an şi-a ucis copilul nou-născut a fost condamnată, miercuri, la şase ani şi opt luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, potrivit portalului instanţelor de judecată portal.just.ro.

În luna august a anului trecut, femeia a născut la domiciliu, iar la scurt timp şi-a ucis fătul şi l-a aruncat în latrina din curtea casei în care locuia.

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au decis, miercuri, condamnarea acesteia la şase ani şi opt luni de închisoare, după ce în primă instanţă femeia primise patru ani de închisoare.

Judecătorii din Suceava au înlăturat din pedeapsa iniţială, a Tribunalului Botoşani circumstanţa atenuantă, majorând astfel cu doi ani şi opt luni durata detenţiei.

Pe 10 august 2019, tânăra a născut la domiciliul familiei concubinului său din satul Sîrbi, comuna Vlăsineşti, iar ulterior bebeluşul a fost aruncat în latrină. Pe fondul pierderii de sânge, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", iar unitatea medicală a sesizat Poliţia cu privire la acest caz.

Ulterior, în urma necropsiei efectuate de medicii legişti, s-a stabilit că fetiţa nou-născută ar fi fost născută la termen şi ar fi fost aruncată intenţionat în latrină. Anchetatorii au ajuns la concluzia că tânăra a ucis copilul nou-născut, în urma unei sarcini nedorite. AGERPRES / (A - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Karina Olteanuregionale AGERPRES)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 Două femei, una frumoasă, una...