Botoşani: Opt cetăţeni din Bangladesh, prinşi după ce au trecut ilegal frontiera de stat

Botoşani: Opt cetăţeni din Bangladesh, prinşi după ce au trecut ilegal frontiera de stat

Poliţiştii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani au depistat opt cetăţeni din Bangladesh care au încercat să intre ilegal în România, se arată într-un comunicat de presă transmis de STPF.

Potrivit sursei citate, lucrătorii STPF au depistat în municipiul Botoşani un grup de cetăţeni care nu îşi justifica prezenţa în zonă, iar membrii acestuia nu vorbeau limba română.

"Poliţiştii de frontieră au încercat legitimarea persoanelor, însă acestea nu aveau asupra lor documente de identitate, fapt pentru care au fost conduse la sediul STPF. Botoşani, pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, şi au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din spaţiul Schengen", se arată în comunicat.

Cei opt cetăţeni din Bangladesh sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Aceştia au fost predaţi către Biroul pentru Imigrări al judeţului Botoşani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

4 Așa o fi? Atât de grav?

5 VIDEO Faza asta este de la Galați...