Botoşani: Percheziţiile efectuate de procurorii DNA la sediul DSVSA vizează fapte de corupţie din perioada 2020-2022

Botoşani: Percheziţiile efectuate de procurorii DNA la sediul DSVSA vizează fapte de corupţie din perioada 2020-2022

Percheziţiile efectuate de procurorii anticorupţie la sediul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au loc într-un dosar privind săvârşirea de infracţiuni asimilate celor de corupţie, se arată într-un comunicat de presă transmis de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Potrivit sursei citate, faptele au fost comise în perioada decembrie 2020- mai 2022.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada decembrie 2020 - mai 2022", se precizează în comunicatul menţionat.

DNA informează că, în urma obţinerii autorizărilor legale de la instanţă, în cursul zilei de vineri au fost efectuate percheziţii în patru locaţii dintre care una este sediul DSVSA , iar restul domiciliile sau sediile unor persoane fizice şi juridice situate pe raza judeţului Botoşani, precum şi la domiciliul unei persoane fizice din Bucureşti.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava. AGERPRES / (AS - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...