Botoşani: Preşedintele CJ, în izolare la domiciliu, după ce a intrat în contact cu şeful ISU, infectat cu COVID-19

Botoşani: Preşedintele CJ, în izolare la domiciliu, după ce a intrat în contact cu şeful ISU, infectat cu COVID-19

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Costică Macaleţi, s-a izolat la domiciliu, începând de joi, după ce ar fi intrat în contact cu şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), colonelul Cristian Amarandei.

Macaleţi susţine că izolarea survine ca urmare a unei anchete epidemiologice efectuate de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), după ce luni a intrat în contact neprotejat cu şeful ISU.

"Luni a fost şi a semnat nişte acte ale CJSU, iar cei de la DSP mi-au cerut să intru în izolare", a declarat, pentru AGERPRES, Macaleţi.

Preşedintele CJ ar urma să fie supus, săptămâna viitoare, unui test COVID-19, pentru a vedea dacă a preluat sau nu virusul de la şeful ISU.

Inspectorul şef al ISU a fost spitalizat, marţi seară, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

2 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

3 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

4 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

5 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”