Botoşani: Profesoară cercetată pentru purtare abuzivă, după ce ar fi agresat o elevă

Botoşani: Profesoară cercetată pentru purtare abuzivă, după ce ar fi agresat o elevă

O profesoară de la Liceul Dimitrie Cantemir Darabani este anchetată de poliţişti pentru purtare abuzivă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Ancheta în acest caz a început după ce tatăl unei eleve a depus plângere împotriva profesoarei, pe care a acuzat-o că ar fi agresat-o fizic şi verbal pe fiica sa, elevă în clasa a XI-a, pe motiv că aceasta ar fi fost găsită într-un bar în timpul orelor.

"În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă. Urmează să stabilim cu exactitate împrejurările comiterii faptei, iar, în funcţie de rezultate, vor fi dispuse măsuri legale", a informat Nenişcu.

La rândul său, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei, a conformat existenţa unei anchete în acest caz.

"Ancheta este în desfăşurare", a precizat Macovei. AGERPRES/ (AS- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Antonia Niţă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?