Botoşani: Spitalul din Darabani a rămăs fără compartiment de pediatrie, după pensionarea singurului medic

Botoşani: Spitalul din Darabani a rămăs fără compartiment de pediatrie, după pensionarea singurului medic

Spitalul din oraşul Darabani, secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Mavromati" Botoşani, a rămas fără compartiment de pediatrie, după ce singurul medic care lucra acolo s-a pensionat, a anunţat purtătorul de cuvânt al SJU, Ioan Asaftei.

"Conducerea Spitalului Judeţean face toate demersurile necesare pentru încadrarea unui medic specialist pediatru sau delegarea unui medic specialist în vederea asigurării asistenţei medicale pentru copiii din Darabani şi localităţile arondate", a precizat Asaftei.

Oficialul SJU afirmă că, în această perioadă, copiii care se prezintă la camera de gardă a Secţiei Darabani vor beneficia de asistenţă medicală de urgenţă acordată de medicul de la Compartimentul Interne, iar cazurile grave sau complicate vor fi direcţionate la secţiile de pediatrie ale Spitalului Municipal Dorohoi sau Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati". AGERPRES/ (AS - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

2 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

3 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…

4 VIDEO Soldații Rusiei se răscoală. Ce-a pățit un ofițer de top care i-a amenințat pe noii recruți: ”Sunteți toți carne de tun!”

5 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune