Botoşani: Un tânăr din Republica Moldova urmărit internaţional, depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Botoşani: Un tânăr din Republica Moldova urmărit internaţional, depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Un tânăr din Republica Moldova, care era urmărit internaţional, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, în timp ce intenţiona să intre în România, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Potrivit sursei citate, bărbatul era căutat în vederea arestării de autorităţile din Armenia, fiind suspectat de săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie.

"În data de 25 mai, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în România, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, pasager al unui autocar ce efectua o cursă regulată pe relaţia Chişinău - Cehia. La controlul de frontieră s-a constatat că persoana figurează în bazele de date Interpol, pe numele acesteia fiind emisă de autorităţile din Armenia o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie, pe teritoriul acestui stat", se precizează în comunicat.

Tânărul moldovean a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, în vederea luării măsurilor legale care se impun. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!