Box: Andrei Paul Arădoaie (cat. 86 kg), calificat în sferturi la Europene prin neprezentarea adversarului

Box: Andrei Paul Arădoaie (cat. 86 kg), calificat în sferturi la Europene prin neprezentarea adversarului

Pugilistul român Andrei Paul Arădoaie s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale categoriei 86 kg, în cadrul Campionatelor Europene de box pentru seniori din Erevan (Armenia), prin neprezentarea adversarului.

Arădoaie, 25 ani, campion european de tineret şi campion european de seniori Under-22, trebuia să lupte miercuri cu slovacul Matus Strnisko, care nu s-a prezentat în ring.

În sferturi, în meci decisiv pentru o medalie, Arădoaie (CS Dinamo) îl va înfrunta pe 27 mai pe turcul Aksin Burak, locul 5 la Mondialele din 2021. Turcul l-a învins în gala de miercuri pe luxemburghezul Erpelding Michel cu 4-1.

Constantin Emanuel Mican (cat. 92 kg) va lupta joi contra ucraineanului Robert Marton, în timp ce Răzvan Cristian Filip (+92 kg) a fost eliminat în primul tur de sârbul Sergej Kalcugin.

La Europenele de la Erevan s-au înscris 219 pugilişti din 39 de ţări la 13 categorii de greutate: 46-48 kg, 51 kg, 54 kg, 57 kg, 60 kg, 63,5 kg, 67 kg, 71 kg, 75 kg, 80 kg, 86 kg, 92 kg, +92 kg. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...