Box: Anthony Joshua şi Andy Ruiz se vor înfrunta într-un meci revanşă

Box: Anthony Joshua şi Andy Ruiz se vor înfrunta într-un meci revanşă

Boxerul britanic Anthony Joshua va încerca să-şi ia revanşa, la finele acestui an, în faţa americanului Andy Ruiz, cel care l-a deposedat titlurile de campion mondial la categoria grea, versiunile WBA, IBF şi WBO, a anunţat marţi promotorul său, citat de AFP.

"După reuniuni cu AJ (Anthony Joshua), Rob McCracken (antrenorul său) şi echipa cu sediul la New York, am decis marţi să activăm clauza care figura în contract, pentru o revanşă" cu Andy Ruiz, a indicat Eddie Hearn pe contul său de Twitter.

"Meciul va avea loc în noiembrie sau decembrie, într-un oraş care va fi dezvăluit în curând", a adăugat promotorul.

Andy Ruiz a produs o mare surpriză sâmbătă, la Madison Square Garden din New York, învingându-l prin KO tehnic în repriza a şaptea pe Joshua, care a suferit prima înfrângere din cariera sa.

Americanul de origine mexicană l-a trimis de patru ori la podea pe britanic, considerat mare favorit înaintea acestei lupte.

Ideea unei revanşe între Joshua (22 de victorii, între care 21 înainte de limită, şi o înfrângere) şi Ruiz (33 de victorii, între care 22 prin KO, şi o înfrângere), a fost evocată la finalul meciului, fiind menţionată Londra, însă viitoarea luptă ar putea avea loc la Las Vegas sau Los Angeles.

Promotorul lui Joshua a estimat că, dacă boxerul britanic îşi va lua revanşa, "va fi un star şi mai mare decât înaintea meciului de sâmbătă".
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu