Box: Lucian Bute a devenit tatăl unei fetițe

Box: Lucian Bute a devenit tatăl unei fetițe

Boxerul român Lucian Bute a devenit, vineri, tatăl unei fetițe, după cum a anunțat fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie în rețelele de socializare. ''Fetița noastră a sosit! Mulțumim lui Dumnezeu!'', a scris Bute pe Facebook și Twitter, repetând mesajul în limbile franceză și engleză.

Bute, care în urmă cu exact o săptămână pierdea prin KO în fața columbianului Eleider Alvarez, la Quebec City, a completat pe Instagram, în engleză: ''Soția mea și cu mine suntem încântați să anunțăm sosirea fiicei noastre Ema Anabella. S-a născut noaptea trecută, vineri 3 martie 2017. Viața are un nou sens pentru noi. Mulțumesc lui Dumnezeu!''

Lucian Bute, care a împlinit 37 de ani pe 28 februarie, a fost învins prin KO tehnic în repriza a cincea de columbianul Alvarez, vineri 24 februarie, la Quebec City, într-un meci la categoria semigrea eliminatoriu pentru titlul mondial WBC. Acest eșec ar putea pune capăt carierei lui Bute, care deocamdată nu a făcut un anunț în acest sens.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?