Box: Meciul Tyson Fury - Anthony Joshua, cel mai aşteptat eveniment de fani în 2022

Box: Meciul Tyson Fury - Anthony Joshua, cel mai aşteptat eveniment de fani în 2022

Meciul dintre boxerii britanici Tyson Fury şi Anthony Joshua este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de către fani, a opinat Todd DuBoeuf, preşedintele companiei de promovare Top Rank Boxing, citat de Reuters.

Tyson Fury, 33 ani, campionul mondial WBC al greilor, urma să-l înfrunte pe rivalul său britanic Joshua în luna august, în Arabia Saudită, dar el a fost obligat să lupte pentru a treia oară cu Deontay Wilder, fostul campion mondial WBC.

În septembrie, Anthony Joshua, campionul mondial WBA, WBO, IBF şi IBO, şi-a pierdut neaşteptat centurile în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, ceea ce a diminuat considerabil şansele unui duel între britanici.

''Mi-ar plăcea să-l văd pe Fury contra lui Joshua, Usik sau (Dillian) Whyte. În ce priveşte ordinea, Fury - Joshua este lupta pe care oamenii vor s-o vadă. Cred că Fury şi Joshua vor boxa cel puţin o dată, pentru că lumea doreşte asta'', a declarat DuBoef pentru Sky Sports.

DuBoef a adăugat că Joshua trebuie să-şi ridice nivelul în meciul revanşă cu Usik şi să-şi recâştige titlurile mondiale înainte de un meci cu Tyson Fury: ''Dacă meciul revanşă dintre Joshua şi Usik are loc, iar Usik va fi senzaţional din nou, atunci poate că lumea va spune că vrem un meci Fury - Usik. Joshua spune că a avut o seară proastă, dar trebuie să ajungă la un nivel ridicat pentru a şterge acea seară. Asta e important''. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”