Box: Mihai Nistor, învins în sferturile Europenelor din Ucraina

Box: Mihai Nistor, învins în sferturile Europenelor din Ucraina

Pugilistul român Mihai Nistor, medaliat cu bronz european în 2014 și 2015, a fost învins de ucraineanul Viktor Vihrist, miercuri, în sferturile de finală ale categoriei +91 kg, la Campionatele Europene de la Harkov (Ucraina).

Nistor, campionul mondial al diviziei profesioniste a federației mondiale de amatori, AIBA Pro Boxing, a pierdut fără drept de apel la puncte, reprezentantul gazdelor primind decizia în unanimitate (0-5).

Mihai Nistor, care a obținut calificarea la Mondialele de la Hamburg, de anul acesta, prin intrarea în primii opt pugiliști ai categoriei, și-ar fi asigurat o medalie în cazul unei victorii în fața lui Vihrist.

România a participat la Europenele de la Harkov cu opt boxeri, dintre care șase au pierdut în primul tur, unul în optimi, iar Nistor în sferturi.

După cele două medalii de aur cucerite de România la Europenele Under-22 de la Brăila, din martie, obiectivul seniorilor la Harkov era cucerirea a 1-2 medalii.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...