BPN al PNL: Parlamentarii Theodor Paleologu și Cristian Bodea - excluși din partid

BPN al PNL: Parlamentarii Theodor Paleologu și Cristian Bodea - excluși din partid

Biroul Politic Național al PNL a decis excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu și a senatorului Cristian Bodea, a declarat copreședintele liberal Alina Gorghiu.

"S-a discutat despre cele două excluderi, au fost supuse la vot. Cei doi colegi au fost excluși prin votul colegilor noștri și cam atât astăzi", a spus Alina Gorghiu, miercuri, la finalul ședinței BPN al PNL.

Întrebată dacă decizia luată în BPN va trebui validată de Consiliul Național de Coordonare al PNL, copreședintele liberal a spus: "O validare în CNC se va face la momentul la care se va ține acest Consiliu Național. (...) La momentul acesta votul a fost în Biroul Politic Național și propunerea va merge unde trebuie".

Ea a precizat că BPN nu are cum să revină asupra acestei decizii. "Biroul Politic Național, nu, dar Consiliul va fi suveran, nu știm ce se întâmplă acolo. Repet, regret că s-a ajuns la aceste concluzii", a spus copreședintele PNL.

Gorghiu și Blaga au fost întrebați dacă Theodor Paleologu și Cristian Bodea nu trebuiau chemați pentru a-și exprima punctul de vedere în legătură cu propunerea de excludere a lor din partid. Vasile Blaga a oferit explicații: "Este ceva nepublic în treaba asta?. (...) Am primit răspuns de la televiziunile dumneavoastră în cazul celor doi și aseară. Deci, știau".

Deputatul PNL Cezar Preda a cerut miercurea trecută în ședința BPN excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu și a senatorului Cristian Bodea.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a precizat tot atunci că în cazul celor doi vor fi respectate procedurile.

Surse liberale prezente la reuniune au arătat că votul dat în BPN în cazul celor doi a fost secret cu buletine.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Florea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…