Brăila: Cafe-bar din municipiul reşedinţă găsit deschis de poliţişti; a fost aplicată o amendă de 7.000 lei

Brăila: Cafe-bar din municipiul reşedinţă găsit deschis de poliţişti; a fost aplicată o amendă de 7.000 lei

Poliţiştii brăileni au descoperit, în timpul unui control efectuat în municipiu, un cafe-bar care era deschis şi încălca astfel prevederile Ordonanţei Militare nr. 1/2020, caz în care au aplicat o amendă în valoare totală de 7.000 de lei, potrivit informaţiilor furnizate, marţi, de IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au efectuat un control la un cafe-bar din municipiul Brăila, care funcţiona fără a respecta prevederile Ordonanţei Militare nr. 1/2020.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că acesta nu deţine nici autorizaţie de funcţionare emisă de unitatea administrativ-teritorială.

Reprezentantul unităţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 7.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 1/2020 şi cele ale Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Ca măsură complementară, au fost ridicate în vederea confiscării băuturile alcoolice şi non-alcoolice expuse la vânzare, în valoare totală de 1.239 de lei, acestea fiind predate, pe bază de proces-verbal, unei societăţi de profil în vederea valorificării.

De asemenea, în cauză a fost întocmit şi dosar penal şi se continuă cercetările pentru contrabandă, la faţa locului fiind găsite şi ridicate şi peste 140 de ţigarete. AGERPRES / (AS - autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale