Brăila: Cei doi fraţi care au bătut şi violat o fetiţă de 10 ani, arestaţi preventiv 30 de zile

Brăila: Cei doi fraţi care au bătut şi violat o fetiţă de 10 ani, arestaţi preventiv 30 de zile

Cei doi fraţi din Brăila care au fost reţinuţi, marţi, după ce ar fi bătut şi violat o fetiţă de 10 ani, ademenind-o în locuinţa unuia dintre ei, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunii de viol, cei doi fraţi, în vârstă de 20, respectiv 30 de ani, au fost reţinuţi pe ordonanţă pentru 24 de ore şi duşi apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă, instanţa hotărând ca aceştia să fie arestaţi pentru 30 de zile.

În noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din Brăila au fost sesizaţi de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila cu privire la faptul că o femeie, din municipiul Brăila, s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârsta de 10 ani, pentru a fi consultată, susţinând că minora a fost violată.

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie, în jurul orei 23,30, în timp ce fetiţa se afla într-un cartier din oraş, ar fi fost acostată de doi bărbaţi necunoscuţi şi ademenită să meargă într-o locuinţă din Brăila. Aici, prin violenţă, ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia. La scurt timp de la primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au reuşit să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…