Brăila: Cinci persoane au murit în urma unui accident într-o stație de autobuz

Brăila: Cinci persoane au murit în urma unui accident într-o stație de autobuz

Cinci persoane au decedat, iar două au fost rănite, luni dimineață, pe strada Râmnicu Sărat din municipiul Brăila, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat în viteză pe trotuar și în stația de autobuz unde se aflau victimele, informează Serviciul Rutier al IPJ Brăila.

Potrivit informațiilor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ștefan Stoian, mașina implicată în accident a fost grav avariată, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare pentru scoaterea șoferului vinovat de producerea accidentului și transportarea lui la spital.

'Accidentul s-a produs pe o șosea, într-un cartier mărginaș al municipiului Brăila. Imediat după producerea accidentului, am fost informați că trei persoane au decedat pe loc, iar alte două sunt grav rănite, șoferul este încarcerat în mașină, iar o altă persoană este rănită mai ușor. În cazul celor două persoane grav rănite nu s-a mai putut face nimic, numărul decedaților crescând la cinci. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost scos din mașină și transportat la spital. Nu este grav rănit. Victima rănită ușor este o femeie de 47 de ani, care se află sub observație la spital', a declarat lt. col. Stoian.

Circulația în zona producerii accidentului nu a fost oprită, iar polițiștii Serviciului Rutier al IPJ Brăila se află în continuare la fața locului, unde fac cercetări pentru a afla circumstanțele producerii accidentului.

AGERPRES/ (AS — autor: Ecaterina Ignat, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Citiți și:

Accidente rutiere grave produse în 2016 (cronologie)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

3 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

4 Cât a plătit o tânără din Marea Britanie pentru un palton și câteva bluze comandate online din UE, după Brexit

5 Așa o fi?