Brăila: Cofetărie închisă temporar de DSVSA, după ce pe internet au apărut filmulețe cu șobolani în laboratorul acesteia

Brăila: Cofetărie închisă temporar de DSVSA, după ce pe internet au apărut filmulețe cu șobolani în laboratorul acesteia

Activitatea unei cofetării din Brăila a fost suspendată sâmbătă, de inspectorii Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Brăila, care s-au sesizat după ce pe o rețea de socializare au fost postate două filmulețe în care, în laboratorul acesteia, se văd șobolani.

"Activitatea cofetăriei a fost suspendată până la remedierea deficiențelor. Au fost reținute pentru distrugere 98 kg de produse de patiserie și cofetărie și a fost aplicată o amendă în valoare de 2.000 de lei pentru depozitare necorespunzătoare și comercializare. Inspectorii DSV nu au găsit urme de șobolani. Din câte am înțeles, filmulețul respectiv este făcut în luna august", a declarat, pentru AGERPRES, șeful DSVSA Brăila, Gicu Drăgan.

Două filmulețe, în care apar șobolani plimbându-se prin laboratorul unei cofetării din municipiul Brăila, au fost postate, sâmbătă, pe o rețea de socializare, și au stârnit revolta celor care au văzut imaginile.

Persoana care a postat imaginile a precizat că filmările sunt făcute de o fostă angajată a cofetăriei, care și-a dat demisia, pentru că nu a suportat condițiile de muncă.

Proprietara cofetăriei, Lăcrămioara Trandafir, a recunoscut că imaginile sunt din propria cofetărie, dând vina pe instalațiile proaste de la subsolul blocului unde se află laboratorul.

"La noi instalațiile sunt proaste și, din când în când, ne mai trezim cu câte unul. Se dă o luptă permanentă cu șobolanii și gândacii. Ultima deratizare am făcut-o în urmă cu trei luni de zile. Mai avem programată o acțiune de acest gen la sfârșitul acestei luni", a declarat proprietara cofetăriei.

AGERPRES/ (A — autor: Ecaterina Ignat, editor: Diana Dumitru, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...