Brăila: Control judiciar pentru o persoană de 85 de ani dintr-un cămin de pensionari, care şi-a înjunghiat un coleg

Brăila: Control judiciar pentru o persoană de 85 de ani dintr-un cămin de pensionari, care şi-a înjunghiat un coleg

Un bătrân de 85 de ani, cazat la Căminul de Pensionari "Sfinţii Petru şi Pavel" din Brăila, a fost pus vineri sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce cu o zi înainte şi-a rănit prin înjunghiere colegul de cameră, un pensionar de 71 de ani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit anchetatorilor, între cele două persoane a izbucnit un conflict pe fondul unor divergenţe mai vechi, de natură financiară.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o asistentă a căminului, prin apel la 112, despre faptul că un bătrân de 71 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit de mai multe ori în zona abdomenului de colegul de cameră, victima fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, agresorul fiind pus sub control judiciar, pentru 60 de zile, cu interdicţia de a părăsi municipiul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina