Brăila: Elev de 15 ani bătut în clasă de un coleg; poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire

Brăila: Elev de 15 ani bătut în clasă de un coleg; poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire

Un elev de 15 ani dintr-o şcoală din comuna Măxineni a fost bătut de un coleg de clasă, incident care a fost filmat de un alt elev şi postat pe reţelele de socializare, în cauză fiind deschis dosar penal pentru lovire, informează IPJ Brăila.

"În urma apariţiei în spaţiul public al unor imagini video în care un elev ar fi lovit de un alt coleg, la şcoala din localitatea Măxineni, precizăm faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate, totodată, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul ar fi avut loc în data de 10 decembrie a.c., într-o pauză, când un elev în vârstă de 14 ani, din comuna Măxineni, l-ar fi lovit pe un coleg, în vârstă de 15 ani, din satul Latinu", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Părinţii copilului agresat au anunţat public că vor depune plângere la poliţie.

Consiliul profesoral din respectiva unitate de învâţământ se va întruni pentru a stabili sancţiunile care se vor aplica în acest caz. AGERPRES / (AS - autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”