Brăila: Patru bărbaţi, arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant făcând trafic de cocaină

Brăila: Patru bărbaţi, arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant făcând trafic de cocaină

Patru bărbaţi din Brăila au fost prinşi în flagrant când făceau trafic de cocaină, la locuinţele lor fiind efectuate şi percheziţii de către poliţiştii BCCO Brăila şi procurorii DIICOT, fiind descoperite 250 de grame de cocaină şi 19.000 de euro, informează un comunicat transmis sâmbătă de către IPJ Brăila.

"În ziua de 16 decembrie a.c, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, cu sprijinul BCCO - Galaţi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Brăila, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict şi patru percheziţii la imobile folosite de patru bărbaţi, din Brăila, bănuiţi de trafic de droguri de mare risc şi de introducerea în ţară de droguri de mare risc. Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată cu sprijinul DCCO - Serviciul Antidrog, BCCO Timişoara şi BCCO Bucureşti", menţionează comunicatul respectiv.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate 250 de grame de cocaină, 19.000 de euro, 4 telefoane mobile şi a fost pus sub sechestru un autoturism.

În cauză, s-a reţinut faptul că aceştia ar fi introdus în ţară cocaina, în vederea comercializării în municipiul Brăila.

În urma probatoriului administrat, procurorii DIICOT Brăila au luat măsura reţinerii faţă de cei patru bărbaţi, cu vârstele de 20, 24, 37 şi 54 de ani, iar în ziua de 17 decembrie a.c., au fost prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brăila, care a dispus arestarea preventivă a celor patru bărbaţi. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Germania se pregătește să asigure transferul a 800.000 de militari ai alianței spre Est

2 Din 2020 și până în prezent, diferența dintre PIB-ul SUA și cel chinez s-a mărit de la aproximativ 5 trilioane de dolari la 10 trilioane de dolari în …

3 De ce nu au reușit românii să facă față turcilor în evul mediu. Motivele pentru care victoriile românești se terminau cu pierderea tronului

4 VIDEO Totul despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA / Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de ca…

5 Foarte interesante amănunte!