Brăila: Patru persoane rănite și peste o sută de copaci doborâți în urma furtunii

Brăila: Patru persoane rănite și peste o sută de copaci doborâți în urma furtunii

Patru persoane au fost rănite, peste o sută de copaci au fost doborâți și zeci de mașini au fost avariate în urma furtunii puternice care s-a abătut asupra Brăilei marți seara, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ștefan Stoian.

'O femeie a fost lovită de un copac doborât de vânt în stațiunea Lacu Sărat și a fost internată cu politraumatisme la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Brăila, unde se află în comă. Soțul acesteia se află internat și el în spital, conștient, în stare stabilă. O altă femeie se află internată cu escoriații, este conștientă, la UPU, iar un alt bărbat a fost rănit, dar nu a necesitat internarea', a declarat lt. col. Stoian.

Peste o sută de copaci au fost rupți de vânt în județul Brăila, din care jumătate în municipiul reședință de județ, iar un acoperiș a fost smuls de vânt pe bulevardul Dorobanților, unul din cele mai circulate din municipiu, și a căzut peste mașinile aflate în mers pe șosea, avariindu-le.

AGERPRES/(A — autor: Ecaterina Ignat, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”