Brăila: Plantaţie de canabis descoperită la domiciliul unui bărbat din municipiul reşedinţă

Brăila: Plantaţie de canabis descoperită la domiciliul unui bărbat din municipiul reşedinţă

Poliţiştii de la Criminalitate Organizată au descoperit la domiciliu unui bărbat de 29 de ani, din municipiul Brăila, 13 plante de canabis, plus aparatura necesară cultivării acestora, pe numele tânărului fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Brăila, au efectuat, miercuri, o percheziţie la imobilul unui bărbat bănuit de cultivarea de canabis indoor.

Conform IPJ Brăila, în urma percheziţiei efectuate, de la domiciliul bărbatului au fost ridicate 13 plante de canabis, aparatura necesară creşterii plantelor respective şi un telefon mobil.

În urma administrării probatoriului şi audierilor desfăşurate, persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal şi este cercetată în continuare, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operaţiuni Speciale Brăila. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”