Brăila: Trei trenuri de călători, blocate din cauza ruperii de către vânt a firelor de tensiune şi a pantografului

Brăila: Trei trenuri de călători, blocate din cauza ruperii de către vânt a firelor de tensiune şi a pantografului

Trei trenuri de călători au fost blocate pe raza judeţului Brăila din cauza ruperii de către vânt a firelor de tensiune şi a pantografului, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Ştefan Stoian.

Trenul R8204 Constanţa - Buzău se află în halta Spicu din comuna Bărăganu din cauza ruperii pantografului şi se aşteaptă o locomotivă pentru a fi tractat. Călătorii, în număr de 30-35, vor fi preluaţi de trenul IR1861 Constanţa - Iaşi.

Trenul R7366 Galaţi - Buzău a rămas blocat blocat în apropierea inelului de testări Făurei din cauza firului de tensiune rupt. În tren se află 15 călători şi s-a trimis o locomotivă de la Buzău pentru tractare.

Trenul IR1577 Bucureşti Nord - Galaţi s-a aflat blocat în staţia Lacu Sărat, călătorii fiind preluaţi de trenul R7365 Buzău - Galaţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...