Brăila: Trei trenuri de călători, blocate din cauza ruperii de către vânt a firelor de tensiune şi a pantografului

Brăila: Trei trenuri de călători, blocate din cauza ruperii de către vânt a firelor de tensiune şi a pantografului

Trei trenuri de călători au fost blocate pe raza judeţului Brăila din cauza ruperii de către vânt a firelor de tensiune şi a pantografului, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Ştefan Stoian.

Trenul R8204 Constanţa - Buzău se află în halta Spicu din comuna Bărăganu din cauza ruperii pantografului şi se aşteaptă o locomotivă pentru a fi tractat. Călătorii, în număr de 30-35, vor fi preluaţi de trenul IR1861 Constanţa - Iaşi.

Trenul R7366 Galaţi - Buzău a rămas blocat blocat în apropierea inelului de testări Făurei din cauza firului de tensiune rupt. În tren se află 15 călători şi s-a trimis o locomotivă de la Buzău pentru tractare.

Trenul IR1577 Bucureşti Nord - Galaţi s-a aflat blocat în staţia Lacu Sărat, călătorii fiind preluaţi de trenul R7365 Buzău - Galaţi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”