Brașov: 18 persoane rănite în accidentul de autocar mai sunt în spital

Brașov: 18 persoane rănite în accidentul de autocar mai sunt în spital

Un număr de 18 persoane rănite în accidentul de autocar petrecut aseară pe DN 73 A între Pârâul Rece și Râșnov se mai află internate în două spitale din Brașov.

Sursa foto: IGSU — Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta / Facebook

La Spitalul Clinic Județean de Urgență au ajuns, vineri seară, după accident, un număr de 28 de victime la secția UPU. Dintre acestea, 17 au rămas internate, nouă nu au necesitat internare și două au refuzat internarea.

Din cele 17 internate, nouă se află la secția ortopedie, șapte la neurochirurgie și una la secția de chirurgie plastică, potrivit doctorului Camelia Ciobanu, medic coordonator UPU al Spitalului Clinic Județean de Urgență.

La Spitalul Militar au ajuns, vineri seara, un număr de nouă persoane, din care în dimineața zilei de sâmbătă a mai rămas doar o persoană cu traumatism cranio-facial și fractură de piramidă nazală, redusă chirurgical, potrivit sursei.

Reamintim că vineri seara în jurul orei 19,00 un autocar care transporta 36 de persoane adulte din direcția București spre Râșnov s-a răsturnat pe DN 73 A la kilometrul 12 .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa