Brașov: 21 copii din Făgăraș internați în spital după ce au consumat urdă

Brașov: 21 copii din Făgăraș internați în spital după ce au consumat urdă

Un număr de 21 de copii și doi adulți au ajuns marți seara la Spitalul Municipal Făgăraș, cu posibilă toxiinfecție alimentară, după ce au consumat urdă.

"21 de copii și doi adulți au fost internați marți seara începând cu ora 19.00 la Spitalul Municipal din Făgăraș cu posibilă toxiinfecție alimentară după ce au consumat urdă cumpărată de la un localnic din cartier. Copiii au vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Toți cei care au ajuns la spital locuiesc pe străzile Clorului și Dulgherului din municipiu. Ei au fost preluați de la domiciliu de ambulanțe după ce au acuzat stări de greață și vărsături", a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Este posibil ca numărul persoanelor care se simt rău să crească având în vedere că în prima fază a fost vorba de 18 persoane, dintre care doi adulți.

Surse de la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal din Făgăraș au precizat pentru AGERPRES că toți copiii sunt evaluați, perfuzați și vor fi transferați la Secția de boli infecțioase a Spitalului Municipal Făgăraș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale