Braşov: Angajat al Trezoreriei, infectat cu coronavirus; acesta nu ar fi desfăşurat activitate cu publicul

Braşov: Angajat al Trezoreriei, infectat cu coronavirus; acesta nu ar fi desfăşurat activitate cu publicul

Un angajat al Trezoreriei Braşov a fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus, iar toţi colegii cu care acesta a intrat în contact s-au autoizolat la domiciliu, conform unui comunicat al Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Braşov.

"Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Braşov - Trezoreria Braşov, care a fost comunicat şi Direcţiei de Sănătate Publică. Precizăm că funcţionarul în cauză nu desfăşura activitate cu publicul. Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecţia tuturor spaţiilor din cadrul DGRFP Braşov, izolarea la domiciliu a angajaţilor care au avut contact cu persoana diagnosticată pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricăror măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus (COVID-19)", se arată în comunicatul citat.

De asemenea, conform sursei citate, conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală "urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei actuale şi întreprinde toate măsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât şi angajaţii, să fie în siguranţă în unităţile fiscale". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…