Braşov: Bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii ar fi încercat să se sinucidă el înainte

Bărbatul din Braşov, care şi-a omorât marţi soţia şi cei doi copii, ar fi încercat să se sinucidă înainte de a curma vieţile celor trei, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

''Asta se pare că este cronologia. El ar fi încercat să se sinucidă înainte de a-şi omorî soţia şi pe cei doi copii. Deocamdată nu se ştie dacă acest tragic eveniment s-a produs în cursul nopţii, urmează ca cei de la Serviciul de Medicină Legală să stabilească acest lucru. În acest moment al anchetei alte informaţii nu pot fi date publicităţii. Bărbatul este la audieri şi cu certitudine va rămâne în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie'', a mai spus purtătorul de cuvânt.

Se pare că bărbatul a fost luni la o mănăstire din localitatea braşoveană Şinca, pentru a se ruga.

Mulţi dintre locatarii blocului, care se întorceau de la serviciu marţi după-amiaza, nu cunoşteau foarte bine familia în cauză. Blocul este unul nou, a fost dat în folosinţă în anul 2011 şi are 149 de locatari.

Administratorul scării unde se află apartamentul familiei a precizat presei că nimeni din bloc nu a auzit zgomote suspecte.

''Din ce am vorbit şi eu cu vecinii familiei, nimeni nu a auzit nici un fel de zgomote în apartament nici în cursul nopţii. Probabil anchetatorii vor afla de la bărbat mai multe lucruri. Din ce ştiu eu, erau o familie liniştită, care aveau o afacere pe care o administrau împreună'', a spus administratorul imobilului. AGERPRES / (AS - autor: Jana Pintili, editor: Marius Frăţilă)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Rareș Bogdan îi dă în vileag: Ciuma Roșie a simțit mirosul miliardelor de la UE, de aceea vrea dărâmarea Guver…

2 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

3 Document / Un studiu care aruncă în aer 3 luni de exagerări: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe c…

4 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

5 Mare dreptate are omul ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata