Brașov: Descinderi la suspecți de proxenetism care ar fi obținut 1,5 milioane euro din exploatarea unor tinere

Brașov: Descinderi la suspecți de proxenetism care ar fi obținut 1,5 milioane euro din exploatarea unor tinere

Un număr de 16 percheziții domiciliare sunt efectuate miercuri de polițiști, în municipiile Brașov și Săcele, la suspecți de proxenetism care ar fi obținut din această activitate infracțională circa 1,5 milioane de euro, conform Poliției Române.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), perchezițiile la membrii unei grupări infracționale suspectate de proxenetism sunt făcute de lucrători ai Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov.

'Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism pe teritoriul Uniunii Europene, în țări precum Austria, Elveția, Germania și Spania. În fapt, aceștia ar fi exploatat mai multe tinere, membrii grupării identificând clienți din străinătate. Sumele de bani obținute din activitățile infracționale se ridică la 1.500.000 euro', se arată în comunicatul IGPR.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…